LATEST NEWS

Monday, September 8, 2014

Meltech Annual Dinner & Appreciation Night (MADANI) 2014

Assalamualaikum dan salam sejahtera..
Pada 6 June 2014 telah berlangsung Meltech Annual Dinner & Appreciation Night (MADANI) 2014 yang bertempat di Dewan N'dah Shah Alam, Seksyen 14 Shah Alam, Selangor bermula dari jam 8.00 malam sehingga 11.00 malam yang bertemakan "Keep It Simple & Sweet Pastel". Majlis makan ini merupakan acara tahunan Meltech.


Majlis makan malam ini diadakan untuk menyampaikan anugerah kepada para pelajar serta staff yang mempunyai pencapaian yang membanggakan sepanjang tahun ini. Selain itu, majlis ini juga bertujuan untuk meraikanpelajar-pelajar tahun akhir yang bakal menamatkan pengajian mereka sebagai pelajar Ijazah Sarjana Muda Teknologi Makmal Perubatan. Malah, majlis ini juga menjemput para para Alumni Meltech untuk memeriahkan majlis sekaligus dapat mengeratkan hubungan silaturahim antara pelajar,staff dan alumni Meltech.

Timbalan Dekan FSK Dr. Mohd Hanafi Ali telah berbesar hati untuk merasmikan Meltech Annual Dinner & Appreciation Night (MADANI) 2014

Majlis bermula dengan persembahan gimik daripada Pelajar Semester 2 dan 4.

Pengacara Majlis yang cantik lagi anggun, Saudari Syahirah dan Esmalinda.

Antara para hadirin yang datang bagi memeriahkan lagi majlis malam itu ialah para pelajar (Part 2,4,6,8), para pensyarah, staff dan alumni Meltech.
Jemputan VVIP

Alumni Meltech

Pelajar Part 8Pelajar Part 6

Pelajar Part 4

Pelajar Part 2

Majlis makan malam menjadi lagi meriah dengan persembahan pelajar dan pensyarah.

Persembahan Pelajar Part 2 dan Part 4


Persembahan Pelajar Part 4

Persembahan Pelajar Part 6

Persembahan Pelajar Part 8

Persembahan Pensyarah, Dr. Tengku

Persembahan istimewa daripada Timbalan Dekan FSK Dr. Mohd Hanafi Ali

Sesi bersama Alumni MeltechMajlis makan malam dimeriahkan dengan penyampaian Anugerah kepada Pensyarah, Staff dan Pelajar.

Anugerah kepada Prof. Dr. Izham telah lama berbakti sebagai pensyarah MLT serta mencurahkan ilmunya kepada para pelajar.

Anugerah Pelajar Cemerlang Meltech 2014

 Anugerah King & Queen

 Anugerah King & Queen

Penyampaian hadiah kepada Timbalan Dekan FSK Dr. Mohd Hanafi Ali

Majlis diakhiri dengan sesi fotografi bersama pensyarah, staff dan pelajar Meltech.Terima kasih diucapkan kepada para hadirin yang datang untuk memeriahkan Meltech Annual Dinner & Appreciation Night (MADANI) 2014  ini. Tahniah juga diucapkan kepada para pemenang yang menerima anugerah pada malam tersebut. Semoga program ini akan berterusan supaya dapat mengeratkan hubungan antara pelajar dan juga staff Meltech. 

Sekian, Terima Kasih


0 comments: